Over ons

Occasiondealer Arjan Quartel auto’s;
kwaliteit en service

Occasion kopen?

Autobedrijf Arjan Quartel auto’s uit Werkendam heeft steeds een gevarieerd aanbod jong gebruikte auto’s van verschillende automerken. Met een personenauto of lichte bedrijfswagen van Arjan Quartel auto’s kiest u voor een auto van hoge kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat onze auto’s technisch in orde zijn, een aantoonbaar kloppende historie én een betrouwbare kilometerstand hebben. Bij Arjan Quartel auto’s nemen wij graag de tijd voor u. U kunt rekenen op onze oprechte persoonlijke interesse zodat wij u de auto kunnen leveren die aansluit bij uw wensen. Kies voor persoonlijke aandacht, garantie en de uitstekende service van Arjan Quartel auto’s. Dan weet u zeker dat u een goede occasion koopt; een auto waar u jarenlang plezier van heeft.

Arjan Quartel adviseert u graag over het kiezen van de auto die bij u past. U heeft, naast de keuze uit ons actuele aanbod occasions, ook de mogelijkheid om een gerichte zoekopdracht te plaatsen. Zoekt u een bepaald type auto? Arjan Quartel auto’s vindt úw occasion. Wij zorgen voor een auto die aan uw wensen voldoet. U bespaart tijd en geld én u ontvangt de juiste auto uit betrouwbare handen. Neem contact op voor uw zoekopdracht. Arjan Quartel auto’s levert uw nieuwe auto met zorg op. Uw auto is technisch in orde, met BOVAG garantie, schoon en netjes. Wij nemen graag de tijd om uw auto goed af te leveren. Want alleen dan bent u echt klaar om zorgeloos en met plezier te gaan rijden.

Arjan Quartel auto’s; de zekerheid van persoonlijk advies van een betrouwbare specialist.

Arjan Quartel verkoopt al ruim 20 jaar met veel plezier auto’s. ‘Mijn klanten lever ik meer dan ‘de beste koop’; ik lever de auto die het beste bij ze past. Ik zorg er graag voor dat mijn klanten jarenlang zorgeloos en met veel plezier in hun auto rijden.’

• BOVAG Garantie
• Excellente Service
• Topkwaliteit
• Persoonlijk advies
• Afspraak is afspraak