Over ons

OVER ONS

Arjan Quartel Auto’s!

Arjan Quartel, een automan in hart en nieren, zette op zijn 14e jaar zijn eerste stappen in een autobedrijf en wist toen al: “ Dit wil ik gaan doen op mijn eigen manier”
Na veel ervaring opgedaan te hebben bij diverse autobedrijven, waaronder voornamelijk Audi dealers, kwam zijn passie voor sportieve en complete Audi’s tot bloei en besloot hij in 2017 om zijn eigen autobedrijf op te richten. Audi Specialist – Arjan Quartel Auto’s te Werkendam werd een feit!
Door zijn meer dan 25 jarige ervaring heeft Arjan Quartel een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd wat er voor zorgt dat de collectie continue aangevuld wordt door “ met zorg geselecteerde” auto’s van voornamelijk het merk Audi.
Bij Arjan Quartel Auto’s hebben wij een uniek talent om van iedere auto een uniek exemplaar te maken.
Door waarde toe te voegen aan de auto, in de vorm van diverse styling elementen, wordt ieder exemplaar uit de collectie uniek! Dit talent noemt het bedrijf dan ook met trots “ De Q Factor” .
Daarnaast onderscheidt het bedrijf zicht doordat iedere auto uit de collectie direct rijklaar aangeboden wordt, voor all-in prijzen. U kunt dus direct gebruik maken van uw auto, zonder wachttijd.

Onze passie voor het merk Audi delen wij graag met u.
Wij laten u graag onze uitgebreide collectie zien en staan voor u klaar met een eerlijk advies en een all-in service.

Wees welkom bij Arjan Quartel Auto’s

Arjan Quartel Autos's

Bij Arjan Quartel Auto’s hebben wij een uniek talent om van iedere auto een uniek exemplaar te maken.

Audi Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Audi. Door onze goede contacten met voornamelijk Duitse Audi dealers en ons uitgebreide internationale netwerk hebben wij altijd een select aanbod van sportieve en compleet uitgevoerde modellen van het merk Audi.

De Q Factor

Bij Arjan Quartel auto’s hebben wij het unieke talent om een auto te transformeren naar een exclusief exemplaar met een unieke uitstraling. Door waarde toe te voegen in de vorm van diverse styling elementen is iedere auto uit onze collectie een uniek exemplaar te noemen.

Hoge Kwaliteit

Elke auto uit onze collectie wordt met zorg geselecteerd.
De historie is kloppend en inzichtelijk, onderhoud is correct en volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd en iedere auto wordt volledig geconditioneerd en voordien van een professionele detailbehandeling.

Reviews

Wat klanten over ons vertellen

Arjan heeft absoluut passie voor auto’s en een echte liefhebber van Audi. Het is voor ons niet naast de deur, maar we zijn blij dat we bij Arjan onze Q5 hebben gekocht!

AG Westhoff Audi Q5

Geweldige mooie Audi A3 cabriolet gekocht. Aankoop als zeer positief ervaren. Arjan is vriendelijk en prettig in de omgang, een eerlijke verkoper en heeft kennis en passie voor auto's. Pusht niet en geen onplezierige 'verkoop praatjes'. Arjan Quartel is absoluut aan te bevelen!

Claudette Ouwens Audi A3 cabriolet

Zeer tevreden over mijn auto! Gewoon vijf jaar fabrieksgarantie gekregen van Ford! Prima service van Arjen gekregen. Zeker aan te bevelen.

Eugene Fransen Ford puma

OUR TEAM

Expert Staff Members

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mikey Mark

Founder of Camma

Bruce Kick

Quality Control

Bill Marc

Customer Service